eläin- ja luontokuvausta

hevoset   lemmikit   luonto   INFO

Tilaukset

Mikäli haluaamasi kuvatuotteen vaihtoehtoa ei ole hinnoiteltu alla, kysy tarjousta! Ostaminen ei oikeuta kuvien luovuttamiseen kolmannelle osapuolelle tai käyttämiseen sovitun käyttöluvan ulkopuolella. Kuvia ei saa väittää omikseen tai poistaa niissä mahdollisesti olevaa tassutusta.netin logoa.

Hinnasto on voimassa 1.5.2016 alkaen.Digitaaliset kuvat

digikuva, 700px, logolla
700px, sosiaalinen media ja blogit (logolla) 2,00€/kuva
700px, sosiaalinen media ja blogit (ilman logoa) 4,50€/kuva
Originaalitiedosto, n. 5400px (ilman logoa) 30,00€/kuva
Julkaisulupa kaupalliseen tarkoitukseen sopimuksen mukaan

Kuvauskeikat

Teen mielelläni kuvauskeikkoja, joissa keskitytään yhden tai useamman eläimen muotokuvaukseen. Kuvauksen hintaan vaikuttavat itse kuvaustapahtuman lisäksi jälkikäsittely sekä mahdolliset kilometrikorvaukset. Asiakas saa katsottavaksi kaikki otetut kuvat, joista hän saa valita haluamansa. Hintaan sisältyy 700px kokoiset katseluversiot, sekä 5 kuvan julkaisuluvat.

Teen satunnaisesti myös hää- ja muita juhlakuvauksia. Kysy esimerkkikuvia ja lisätietoja sähköpostilla. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi kuvauksesta ja lopputuloksesta, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva kuvauspaketti! Matkakulut 0,40€/km Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Eläimen muotokuvaus

1h kuvaus
Kuvien jälkikäsittely
5 kuvan julkaisuluvat Lisäkuvat yo hinnaston mukaan
30,00€
Eläimen muotokuvaus PLUS

2-3h kuvaus
Kuvien jälkikäsittely
15 kuvan julkaisuluvat
65,00€

Kuvaajainfo


© Melissa Hanhirova
Kuvauskalusto

Canon 6D
Canon EOS 40D
EF-S 18-55m f/3.5-5.6
EF 75-300mm f/4-5.6
EF 50mm f/1.8
Sigma 50-500mm f/4-6.3
Sigma 70-200mm f/2.8
Speedlite 430EX II

Canon AE-1 (filmi)
FD 50mm f/1.8
FD 70-210mm f/4

Sivustoa ylläpitää Aino, 26-vuotias mediatyöläinen Helsingistä. Päätoimisena työnäni toimin tv-leikkaajana. Visuaalisten elementtien parissa toimiminen on aina tuntunut luontevalta, mutta vielä luontevampaa oli pitää valokuvaaminen vain harrastuksena. Näin kuvaamisesta ei ole tullut pakkopullaa tai rutiinia. Valokuvaamisen pariin ajauduin vuonna 2002.

Perustin tassutusta.netin 1.6.2004 laajaksi galleriaksi hevoskuvilleni, mutta vuosien mittaan sivusto on muovautunut lähemmäksi portfoliota. Kuvaajana olen "dokumentoiva kolmas persoona" - pidän siitä, että voin tallentaa tapahtumia ilman, että kuvauskohteet varsinaisesti poseeraavaat tai esittäytyvät kameralle. Vaikka hevoskuvaaminen on usein rutiininomaista ja samojen liikkeiden tallentamista, haastan mielelläni myös stereotyyppiset rajaukset ja kuvakoot kokeilemalla rohkeasti uutta.

Ikimuistoisimpia kuvauspaikkoja ovat joka kesäiset tallikierrokset Etelä-Savossa sekä muutamana vuotena tehdyt vaellusmatkat Muhun saarelle Viroon. Vapaana lauman jäsenenä liikkuva hevonen on kuvaajan unelma. Ehkä siinä hetkessä sitä löytää sisäisen luontodokumentaristin. Haaveenani on päästä vierailemaan Iso-Britannian maaseudun hevostiloilla ja nähdä sikäläistä hevoselämää.

Vuosien varrella olen tavannut mukavia hevosihmisiä niin kisakentillä, talleilla kuin jälkeenpäin sähköpostin välityksellä. Yksi tassutusta.netin parhaita puolia minulle on ollut keino tallentaa kuvia ikimuistoisista hetkistä - ratsukon ensimmäisistä kilpailuista, edesmenneestä hevosesta tai kauan odotetusta varsasta. Olen saanut kuulla tarinoita hevosten ja kuvien takaa, kertomuksia ratsukoiden yhteistyöstä ja tulevaisuuden suunnitelmista. Näillä tarinoilla kuvat heräävät todella eloon.

Tule ihmeessä juttelemaan kuvauspaikalla - myös tulevaisuudessa valokuvani kaipaavat tarinoita, omistajia ja katsojia :)

            

© tassutusta.net 2004-2016