Päätallin tuntihevosten lisäksi tallin kasvatustoiminta on poikinut myös useita kasvatteja aina vuodesta 2003 asti. Koska kotien vaihtuminen on todella tiheää, aloitti syksyllä 2007 tallin yksityistallin paikalla kasvattitalli. Tallin ideana on majoittaa kerrallaan 5 hevosta, jotka kaikki ovat tallin omia kasvatteja. Hevoset saavat asustaa tallilla niin pitkään että ne löytävät uuden kodin. Tänä aikana niitä koulutetaan, ratsastetaan ja kisataan ajan niin salliessa. Myös hoitajien kisaryhmä tekee työtä kasvattitallin asukkaiden kanssa, jolloin hevoset saavat tuntumaa erilaisiin ratsastajiin.

Useimmat kasvattitallin hevoset ovat myynnissä. Kaikki ostohakemukset voi laittaa tallin sähköpostiosoitteeseen aino[a]tassutusta.net. Kerro mistä hevosesta olet kiinnostunut, minne se muuttaisi sekä millaisia suunnitelmia olet hevosen loppuelämälle tehnyt. Hevoset myydään vain koteihin, jotka suostuvat noudattamaan myynnin perussääntöjä: koti ainakin yrittää olla pitkäikäinen, hevonen saa liikuntaa (= sivut päivittyvät suhteellisen usein) ja sen perustietoja ei muuteta (koskee myös sivuilla näkyvää ikää).


HEVOSET


Ekkupuoliveriori
GH'S EQUALITY  "Ekku"

syntynyt 6/2011
i. GH's Clemens
e. RF Nanette
Ekku tulee olemaan tallin uusi esteratsastuslupaus, sekä osa kasvatussuunnitelmiamme. Ori juoksentelee innoissaan milloin missäkin, mutta veden kanssa se välttelee kohtaamista. Kunhan ikää karttuu enemmän, hypätään Ekun kanssa vähintään metrin esteitä.

Ei myynnissäRillaristeytystamma
GH'S PRIDE  "Rilla"

syntynyt 6/2011
i. GH's Clemens
e. Areten Sabiina
Rilla on varsinainen elohiiri, jolta energia ei lopu ensimmäisen mutkan jälkeen. Tamma on hyvästä GH-suvusta ja sopii varsin hyvin haasteita kaipaavan kouluratsuksi, opettavaksi esteratsuksi tai miksei vaikka maastoesteille. Rilla on myynnissä, joten lähetä sähköpostia, mikäli kiinnostuit tamman ostamisesta.

MYYNNISSÄ!Kenaeestinhevostamma
KULLAN KENA  "Kena"

syntynyt 2/2011
i. Kuritöö ja Karistus
e. Meeldiv Taig
Kena ihastuttaa jo pelkästään erikoisella hopeanmustalla karvapeitteellään. Tamma seuraa emänsä Taikan jalanjälkiä ja saapuu tuntikäyttöön kevätkaudella 2013. Kena on leikkisä ja seurallinen tamma, jolta luontuu monenmoinen aktiviteetti. Ehkä joskus myös ajohommiin, koska rakenteensa puolesta Kena on aikamoinen jytky poni :)

Ei myynnissäNannasuomenhevosori
KUURAMAAN KULTAKAVIO  "Kaapo"

syntynyt 6/2010
i. Kullan Sipsuttaja
e. Kullan Pitsihelma
Kun suvusta löytyy niin rauhallista Cicelyä, ärhentelevää Tunturi-Tuulia kuin innokasta Vaahteramäen Ilopilleriä, voi olla varma, että Kaapo on aika epeli. Ori on perusluonteeltaan rauhallinen, mutta onnistuu hetkittäin saattamaan hoitajansa hulluuden partaalle tempauksillaan. Ratsuna Kaapo on kuitekin ihan ykkösluokkaa, ainakin kouluratsastuksen saralla. Ponnekkuutta, yritteliäisyyttä ja luonnollista energiaa.

Ei myynnissä
 Rasseristeytysori
GH'S BRYSON  "Rasse"

syntynyt 4/2010
i. Bradley J&K
e. Areten Sabiina
Rasse - tallimme 100. kasvatti - jäi hetken mietinnän jälkeen tallille kasvamaan. Odotamme innolla, mitä tästä sirosta, pitkäjalkaisesta mutta todella itsenäisestä hevosen alusta kasvaa! Tähän mennessä olemme ehtineet jo haaveilla tuntityön lisäksi parista varsasta sekä hyvästä kouluratsastusurasta.

Ei myynnissä