Virtuaalinen ratsastuskoulu
A SIM-game Riding School

Hevoset

Periaatteemme on se, että kun hevonen talliimme astelee, se pysyy täällä elämänsä loppuun asti. Tarjoamme hevosille hyvän elämän tuntiratsuna, höystettynä kisakokemuksella, valmennuksilla, jälkeläisillä ja tietysti monilla rapsutuksilla, harjauksilla ja leppoisilla hoitohetkillä. Hevosille otetaan omat hoitajat, jotka tekevät työtään tallityöntekijöiden avuksi.

Tallissamme on 24 karsinaa, jotka ovat varattu tuntihevosille ja eläkeläisille. Maitovarsat (0-6kk) asuvat samassa karsinassa emänsä kanssa.


HEVOSTEN TUNTIELÄMÄN KULKU

5-7v    Aloitteleva tuntiratsu (1-2 tuntia viikossa)
7-21v    Täyspäiväinen tuntiratsu (3-4 tuntia viikossa)
21-23v    Tuntieläke (ei käy vakituisesti tunneilla, muu ratsastus ja kisaus sallittu)
23v    Täyseläke (kevyttä liikuntaa maasta ja selästä käsin, päivisin laidunliikuntaa)Katso myös
Kasvattitalli
Tallin nuoret, tuntiuraan valmistautuvat hevoset

Muistoissamme
Muistele edesmenneitä hevosystäviä

Kasvatustoiminta
Tutustu tallin varsasuunnitelmiin

Pienet ponit (3)

shetlanninponiori
Kullan Veikko
s. 2011, 97cm. Helppo ratsastettava

Veikko laittaa lopun kaikelle sille viikarimaisuudelle ja karkureissuille, joita Virstan sukulinjassa on nähty. Ori on tomera ja reipas tapaus, joka keskittyy todella upeasti.
shetlanninponitamma
Kullan Virsta
s. 2009, 97cm. Vaativa ratsastettava

Viira on tallin omistajan mielestä kasvattajan unelma (ainakin sukunsa puolesta), mutta monelle ratsastajalle varsinainen piina, elleivät avut osu kohdilleen alusta asti.
gotlanninrussruuna
Tristan SW
s. 2007, 125cm. Vaativa ratsastettava

Rikua ei paijaakaan kuka tahansa. Ruuna on herkkähipiäinen kaveri, joka osaa myös irvistellä. Tutun hoitajan seurassa osoittaa omistavansa tallin suurimman ja luottavimman sydämen.

Isot ponit (8)

connemaraori
Aidan Damhnaic
s. 2011, 145cm. Helppo ratsastettava

Dami on kuin tallikoira, aina tuijottamassa mitä ympärillä tapahtuu. Rehti ja reipas ratsu, joka hyppää energisesti metrisiä esteitä. Luottoratsu pitkillekin maastoretkille.
connemaratamma           kantavana
Aidan Grania
s. 2011, 146cm. Helppo ratsastettava

Kohtelias tamma, josta löytyy perinteinen tuntiratsun mummoravivaihdekin. Erikoisesteillä tammalla menee kyllä kavio suuhun, ellei ratsastaja ole hereillä.
risteytystamma           täyseläkkeellä
Areten Sabiina
s. 2005, 148cm. Helppo ratsastettava

Bina on tallin seuraneiti - missä vain on kavereita, siellä on myös Bina. Aloittelijoille tamma tarjoaa tasaisen alun, kehittyneemmät pääsevät nauttimaan keinuhevosmaisesta laukasta.
norjanvuonohevosruuna
GH's Truls
s. 2009, 146cm. Helppo ratsastettava

Rolle jos kuka osaa hurmata! Vaikka ruuna nosteleekin päätään kattoon ja karkailee silloin tällöin omille poluilleen tai harhauttaa taluttajaansa, se on silti varsin ihana.
eestinhevostamma
Kullan Kena
s. 2011, 145cm. Vaativa ratsastettava

Erikoisen värinen Kena on varmajalkainen ja vauhdikas ratsu. Kouluponi, joka varmoissa käsissä hyppää lähes metrin esteitä. Kena on aina valmiina kuuntelemaan hoitajansa uusimmat tarinat.
eestinhevostamma       tuntieläkkeellä
Meeldiv Taig
s. 2006, 144cm. Helppo ratsastettava

Eestin lahja tallillemme, varsinkin maastoilun ystäville. Ei hätkähdä mistään, pitää seurasta kuin seurasta ja osaa antaa oman arvonsa väljälle, rennolle aikataululle. Stressinpoistajista paras!
suomenpienhevostamma
Oleanteri
s. 2007, 147cm. Vaativa ratsastettava

Leea osallistuu mielellään hoitajan puuhailuun, jos ei muuta niin innokkaasti tuijottaen. Hieman kankea tamma on pehmetessään lahjakas poni on esteradoilla, joilla taakse jäävät metriset esteet.
risteytysruuna        täyseläkkeellä
Yehl's Saghani
s. 2004, 144cm. Helppo ratsastettava

Täysiveri-isältään Niko sai upeat koulutaidot ja virkeän luonteen. Ratsastuskoululle saavuttuaan poni on ottanut haltuun alkeiskurssin, maastolaukat ja kavalettiharjoitukset. Kaikki käy :)

Pienet hevoset (6)

risteytysori
GH's Bryson
s. 2010, 156cm. Vaativa ratsastettava

Rasse on tallin uusi lennokas kouluratsastustähti - myös siksi, että ori livahtaa syysmyrskyllä herkästi ratsastajan alta. Tallin 100. kasvatti on herttainen hoitokaveri, joka hyppää esteiden yli höristen.
arabiruuna
GH's Craftman
s. 2005, 156cm. Helppo ratsastettava

Rennoista rennoin heppakaveri - paitsi jos touhutaan veden kanssa! Kuuliaisuutta ja taitoa löytyy kouluun, mutta testaa ihmeessä myös estetaidot. Takaan ettet pety!
suomenhevostamma
Kullan Japina
s. 2008, 152cm. Helppo ratsastettava

Estetaituri Pinja seuraa emänemänsä Cicely jalanjälkiä. Seurankipeä, rento ja rehellinen hevoskaveri, joka nähdään tulevaisuudessa myös alkeiskurssin opetushevosena.
suomenhevostamma           täyseläkkeellä
Kullan Jazz-trio
s. 2005, 151cm. Vaativa ratsastettava

Rento ja herttainen nautiskelija, joka luo uraa estekentillä sekä tallin suomenhevosjalostuksessa. Jatta ei jätä kylmäksi, ei hoitajaa, ei tuntilaista eikä tarhakaveriaan leikkisällä tyylillään.
suomenhevostamma
Kullan Johanna
s. 2012, 154cm. Helppo ratsastettava

Tallin estelinjaisten suomenhevosten sarjaa jatkaa Jossu. Upeilla ja helposti istuttavilla askellajeilla varustettu tamma tuo haastetta alkeistunneille mutta ei jätä ketään satulaan kavunnutta kylmäksi.
suomenhevosori        täyseläkkeellä
Osiirin Aukusti
s. 2000, 157cm. Helppo ratsastettava

Aku on yksi niistä hevosista, joista talli sai alkunsa. "Nallekarhuksi" kuvailtu ori on herttaisuuden perikuva. Vaikka kyseessä onkin ex-ravuri, osaa Aku hurmata askelillaan ja hypyillään.

Isot hevoset (8)

trakehnerruuna
GH's Clemens
s. 2007, 172cm. Vaativa ratsastettava

Tallille palannut Siirin varsa on vauhdikas esteratsu vailla vertaa. Lennin energia voi tuntua alkuun hallitsemattomalta, mutta ruuna keskittyy ratsastajan apuihin erityisen hyvin.
puoliveriori
GH's Equality
s. 2011, 171cm. Vaativa ratsastettava

Kolmannen polven GH:lainen on isänsä Lennin tavoin varsinainen estemestari. Ekulta ei intoa puutu: luultavasti ehdit nähdä vain vilauksen kun vauhtiepeli viipottaa jo uuteen suuntaan.
pohjoisruotsinhevosruuna        tuntieläkkeellä
Harald
s. 2006, 161cm. Helppo ratsastettava

Hara edustaa tallin jättikerhoa. Tukevat töppöset kantavat hyvin maastossa, tökkivät vähän koulutunneilla, mutta yritystä ei puutu koskaan! Lempeän laiska kaveri, jossa riittää harjattavaa.
suomenhevosruuna
Kuuramaan Kultakavio
s. 2010, 160cm. Vaativa ratsastettava

Ripaus Cicelyn tyyneyttä, kauhakaupalla Tupsu-korvan koulutaitoja ja Ilopillerin energiaa. Kaapo on yhdistelmä tallin ihania hevospersoonia. Hilpeä hevonen viipottaa kentällä ja maastossa.
suomenhevostamma
Mehtälän Adalmiina
s. 2012, 161cm. Vaativa ratsastettava

Vauhtipommi Aada loistaa kouluradoilla ja hurmaa estetuntien vauhtipäät. Ihanan herttainen hoitohevonen kelle tahansa, joka ei nopeutta pelkää.
brandenburgtamma        kantavana
Miumiu Krypton
s. 2012, 165cm. Vaikea ratsastettava

Hieman diivamainen Mimmu opettaa jokaisella istunnalla vaikuttamisen salat. Tie ei tosin ole kovin ruusuinen, sillä herkkä tamma ei sähläämistä kauan kuuntele.
hannovertamma        tuntieläkkeellä
RF Nanette
s. 2006, 163cm. Helppo ratsastettava

Netessä on paljon kohdillaan: ravia kelpaa ihailla katsomosta käsin tai kokeilla itse sen hiomista kootusta aina liitävään lisäykseen asti. Hieman ujo tamma on sopeutuessaan hyvä hevoskaveri.
suomenhevosori
Susikko BRE
s. 2011, 161cm. Helppo ratsastettava

Ukko on aivan kuin Aku - lempeä ja tyyni niin tallissa kuin tunnilla. Ratsastaessa tarvittavaa energiaa saa kyllä tarmokkaasti pyytää, ettei meno hyydy tyystin.

© Aino 2002-2014. Sivuilla esiintyvän materiaalin kopiointi kielletty.
Golden Horse on virtuaalitalli, joten mitään ei tapahtu oikeasti.

virtuaali@tassutusta.net
Vieraskirja