Virtuaalinen ratsastuskoulu
A SIM-game Riding School
Virtuaalihevonen / A SIM-game Horse

Kullan Veikko

Perustiedot

Kutsumanimi: Veikko
Rotu: shetlanninponi
Sukupuoli: ori
Säkäkorkeus: 97cm
Väri: musta (Ee/aa)

Syntymäaika: 16.10.2011
Ikä: 6 vuotta, 3 kuukautta (11/13)
Ikääntyminen: 1kk = 3kk

Rekisterinro: VH13-017-0015
Kasvattaja: RK Golden Horse
Omistaja: Aino / VRL-00028

Koulutustaso
KO: He C   //   32 sijoitusta
RE: 50cm   //   6 sijoitusta
AJO: noviisi   //   38 sijoitusta

Hoitajan muistilista

Veikon hoitokirja

Tarhataan joka päivä klo 16.00 - 20.00 4. tarhaan Vallen kanssa.
Ulkoilee kesäisin laitumella nro 1 (orilaidun).
Loimi tarhaan kun mittarissa on vähintään -5°C.

Ratsastajalle

- Maastotunneille erittäin sopiva

Ratsastettavuus: Helppo
Veikossa on keskittymiskykyä kuin pienessä pitäjässä. Vaikka koulutustaso ei päätä huimaa, on Veikko tasonsa huippuja tällä tallilla. Esteillä ylittyy puomitehtävät, maastoon ponin kanssa uskaltaa vaikka syysmyrskyllä.

Luonne

Hoitohevonen

Näyttää siltä, että kerrankin monen sukupolven läpi periytynyt karkaamis- ja kepposteluvietti on pysähtynyt - Veikko ei karsinasta hiippaile tallikäytävälle, eikä auo riimunnarun solmua harjauspuomiin kiinnitettynä. Sen sijaan poni on erittäin helppo hoitaa. Veikko seisoo paikallaan korvat hörössä ja katselee kiinnostuneen hoitajan puuhailua. Se on ennen kaikkea utelias pikkuponi: jokainen asia on kiva todistaa omin silmin, tutkailla joskus lähempää ja toki myös haistella läpikotaisin. Saatkin usein jalkoja harjatessasi tuntea lämpöisen turvan olkapäälläsi. Veikko on luottavainen ihmisiä kohtaan: sille kelpaa huomio lähes tulkoon keneltä vain. Kuvailisin oria myös tomeraksi: sen olemus on topakka, vaikkei se erityisemmin machoilekaan. Poni ei myöskään epäröi liikoja vaan lähtee innolla uusia haasteita kohti.

Laumanjäsen

Jos toinen tulee uhoamaan Veikolle, se ei juokse karkuun vaan pörhistää koko olemuksensa ja orimaisesti puhisee takaisin, kuopien pienillä etujaloillaan maata. Se osaa kimeästi hirnahdella öykkäreille ja ketterästi kääntyä potkuvalmiuteen. Säyseille se on säyseä, vihaisille vihainen.

Kouluratsu

Kun ponin selkään kapuaa, huomaa hyvin nopeasti ponin hyvät puolet. Veikko on perinyt isältään uskomattoman vahvan keskittymiskyvyn. Kun tehdään töitä ei haikailla tammojen perään, ei härnätä kavereita tai laiskotella. Tähän yhdistyvät emältä perityt hyvät askellajit: pehmeä ravi ja ponnekas laukka. Kouluratsastuksen täsmällisyyteen nämä ominaisuudet sopivat erittäin hyvin, mutta tämän lisäksi Veikon kanssa on tarkoitus herätellä ajoluonnetta. Veikon isä Vikke on erinomainen ajoponi, joten tuskin poikakaan kovin kauas sukujuuristaan on lähtenyt.

Esteratsu

Esteillä Veikko on vähän hukassa. Se ei ole mikään esteratojen tuleva ponilupaus vaan tyydymme pojan kanssa lähinnä puomiratoihin ja kavaletteihin. Ratsastajalta Veikko vaatii paljon ohjausta ja tukea, muutoin ollaan esteen edessä katselemassa, että mihinkäs suuntaan pitikään jatkaa.

Maastoratsu

Maastossa Veikon kanssa on kiva käydä rentoutumassa. Reipas ja varma maastoilija ei unohda hyviä askeliaan tai keskittymiskykyään metsän uumenissakaan.

Sukulaiset

Kullan Veikko
shet - m - 97cm
i. Remukylän Vikke
shet - vkk - 95cm
ii. Grungubbens Lilleput
shet - vkk - 84cm
iii. Bernard v. SmÂkulle (EVM)
shet - vkk
iie. Twinkle Twist (EVM)
shet - vrt
ie. Pennywood's Coralyn
shet - rt - 101cm
iei. Sir Victor (EVM)
shet - rt - 103cm
iee. Pennywood's Prudence (EVM)
shet - m - 95cm
e. Kullan Virsta
shet - m - 97cm
YLA2
ei. Tähden Ristitie
shet - m - 95cm
YLA3
eii. Fn Capitta
shet - rtkrj - 100cm
eie. Crossways Mandarin
shet - m - 91cm
ee. Vaahteramäen Vinsa
shet - trn - 98cm
YLA3
eei. Jokeri
shet - m - 103cm
YLA2
eee. Visna
shet - trn - 104cm

TÄHÄN VIKEN SUKUJUURIA

Tähden Ristitie, eli Risto, on yleispainotteinen shetlanninponi. Kesällä 2010 ruunattu Risto on siirtynyt jalostuskäytöstä tuntiratsuksi. Alkeiskurssilla poni auttaa parhaansa mukaan ja on rehti hevoskaveri. Risto on ratsuna näppärä, ketterä ja vauhdikas. He B -kouluradat ja 50cm esteradat ovat tulleet tutuiksi myös kisatilanteissa. Tämän lisäksi Risto on kokeillut taitojaan myös valjakkoajossa, jonka parissa kilpailemme aluetasolla. Vaikka Risto on yleensä varsin kiltti ja huomaavainen poni, se osaa myös vaatia haluamansa huomion. Maastossa se on säikky ja esteillä yritteliäs. Jälkeläisiä Ristolle on kertynyt 9 kappaletta, joista Virsta on viimeinen.

Capitta asui pitkän aikaa tallillamme. Kirjava ori on monen jälkeläisen isä ja ehti elämänsä aikana nähdä kisakenttien loistoa monessa eri lajissa. Arvonimi 'Finest' kertoo myös hyvästä rakenteesta. Capitta oli hyvin seurankipeä kaveri ja rakasti huomiota. Askellajien puolesta Capi oli vaihteleva. Siinä missä käynti oli aktiivista ja ravi pitkää ja energistä, laukka rikkoutui helposti raviin ja oli ponnetonta. Ex-ravuri osasi myös yllättää ratsastajansa ja sännätä reippaaseen pukkisarjaan kesken tunnin. Ori kuoli lokakuussa 2008. Capitan isä Hally 34 oli painottunut esteratsastukseen ja hyppäsi aikoinaan hienosti jopa 70cm ratoja puhtaasti. Capitan emä Yorkister ehti niittää mainetta niin raviradoilla kuin myös muutaman varsan emänäkin.

Crossways Mandarin on myös tallin vanha asukki, joka kuoli vuonna 2005. Manda oli mukavaluonteinen lastenratsu ja kesti pahimpiakin kelejä. Tämän lisäksi tamma oli ahkera kisaratsu, kokeillen myös raviuraa. Tämän isästä ei tiedetä muuta kuin perustiedot, emä Crosswaysin sanotaan olleen luonteeltaan rauhallinen ja tyyni.

Vaahteramäen Vinsa kilpailee tuntityön ohessa kouluratsastuksessa tasolla He A. Ratsastajalla on tärkeä tehtävä saada poni kuuntelemaan itseään ja keskittymään apuihin, sillä muussa tapauksessa Vinsa juoksee mielellään aivan oman suunnitelmansa mukaan. Vinsa osaa oikoa käännöksissä, juosta kiitoravia ja pukitella laukassa - yllättäviä tilanteita ei siis puutu! Viiran isän Riston tavoin Vinsa on myös ovela keksimään karkureittejä, joskin tamma tuntuu olevan tallin poneista ehdottomasti edistynein tällä saralla. Vinsa on varsonut 5 kertaa.

Jokeri oli hieno YLA2 palkittu ori, joka kuoli vuoden 2004 helmikuussa. Jokeksi kutsuttu poni osasi olla pirullinen talliasukki, kiitos tempauksiensa. Ei jää epäselväksi keneltä Vinsa on temppunsa oppinut... Tylsistyessään ori keksi kaikkea karkureissuista karsinan uudelleen sisustamiseen. Muutoin ori oli luonteeltaan innokas. Koulutustasoltaan Jokke ylsi He A ja 70cm -tasoille. Mikäli ponin selkään istahti vain maisemia katselemaan, vauhti tyssäsi lyhyeen. Askeleet oli syytä ratsastaa alusta asti, mikäli mieli ne kentällä suorittaa. Orin kanssa koettiin monia hauskoja hetkiä kisareissuilla - bravuurinaan esteradalla hypätä pari estettä holtittomasti myös palkintojenjaon jälkeisellä kunniakierroksella. Jälkeensä poni jätti 16 jälkeläistä (mm. shet-o. Tiit's Remix joka palkittiin ERJ-II ja KTK-II -palkinnoilla), tästä yhdistelmästä vain yhden. eeii. Milo ja eeie. Jolly ovat kadonneet ajansaatossa.

Visna asusti Vaahteramäen Tallilla, joka tuolloin oli yksi yhteistyötalleistamme. Visna oli yksi tallin siitostammoista ja aiheutti pitkään meille päänvaivaa yrittäessämme muistaa, kumpi oli Visna ja kumpi Vinsa ;) 104cm korkea ponitamma jostain syystä synnytti pienen varsan, sillä Vinsa jäi alle metrin korkuiseksi. Emä oli omistajan sanojen mukaan pippurinen poni, joka osasi rynniä talutuksen aikana tai tallissa huomaamatta näykkäistä harjaajaansa. Itsepäinen ratsu lennätti ratsastajansa helposti maata kohti. Ajoponina sen sijaan tamma loisti ja oli varsin rauhallinen. Visnaa kuvailtiin nopeaksi ja kuuliaiseksi kärryjen edessä. Koulutustasoltaan tamma oli He C ja 40cm.

Vuoden varsakavalkadin aloitti eestinhevostamma Kena, ja viimeisenä syntyi reipas orivarsa Veikko. Lokakuussa, aurinkoisen tallipäivän aamuna karsinasta ihmisiä ihmeissään tuijotteli tumma varsa. Veikosta on kuoriutunut kotitallilla mahtava seuraponi, jonka vuoksi mietimme vielä, josko poni jäisi meille siitosoriksi :)

Jälkeläiset

Astui shet-t. Tuohimäen Mereticin 18.3.
Veikko on jalostuskäytössä vuoden 2013.

Kilpailukalenteri

LAJI LUOKKA PÄIVÄ PITOPAIKKA SIJOITUS MUUTA
VUOSI 2013
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, yksilö 24.1 Bogart&Britanov 3/13 2p VVJ-rank.
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, yksilö 25.1 Bogart&Britanov 13/13 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 25.1 Niityn VT 12/14 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, yksilö 26.1 Bogart&Britanov 2/13 4p VVJ-rank.
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 28.1 Järviluoto 10/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 29.1 Järviluoto 37/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 30.1 Järviluoto 32/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 31.1 Järviluoto 30/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 31.1 Oak Hill Event Park 38/39 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 1.2 Järviluoto 24/40 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 1.2 Ruolampi 32/32 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 6.2 Konkkaronkka 28/30 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 7.2 Konkkaronkka 12/30 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 8.2 Konkkaronkka 9/30 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 8.2 Bogart&Britanov 17/17 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 9.2 Konkkaronkka 5/30 1p VVJ-rank.
Esteratsastus (ERJ) 50cm 9.2 Bogart&Britanov 1/17 6p ERJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 10.2 Konkkaronkka 19/30 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 10.2 Bogart&Britanov 17/17 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 10.2 Metsälammen Ratsutalli 64/70 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 10.2 Jindabyne 9/22 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 11.2 Konkkaronkka 27/30 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 11.2 Bogart&Britanov 8/17 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 11.2 Metsälammen Ratsutalli 30/70 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 11.2 Jindabyne 15/22 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 12.2 Konkkaronkka 14/30 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 12.2 Bogart&Britanov 5/17 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 12.2 Metsälammen Ratsutalli 17/68 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 12.2 Jindabyne 11/22 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 13.2 Jindabyne 9/22 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 13.2 Diega Ponies 20/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 13.2 Diega Ponies 14/40 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi, pari 14.2 Jindabyne 17/22 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 14.2 Diega Ponies 1/40 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 14.2 Diega Ponies 27/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 15.2 Diega Ponies 1/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 15.2 Diega Ponies 32/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 16.2 Diega Ponies 32/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 16.2 Diega Ponies 25/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 17.2 Diega Ponies 23/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 17.2 Diega Ponies 16/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 18.2 Diega Ponies 26/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 18.2 Diega Ponies 4/40 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 19.2 Diega Ponies 40/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 19.2 Diega Ponies 19/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 20.2 Diega Ponies 3/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 20.2 Diega Ponies 23/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi 20.2 Riihen Ponitalli 5/30 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 21.2 Diega Ponies 18/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 21.2 Diega Ponies 7/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 21.2 Konkkaronkka 21/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 22.2 Diega Ponies 20/40 50. kisa!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 22.2 Diega Ponies 30/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 22.2 Konkkaronkka 19/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 22.2 Konkkaronkka 37/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 23.2 Konkkaronkka 14/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 23.2 Konkkaronkka 32/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 24.2 Konkkaronkka 19/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 24.2 Konkkaronkka 17/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 25.2 Konkkaronkka 10/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 25.2 Konkkaronkka 27/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 25.2 Riihen ponitalli 15/40 -
Esteratsastus (ERJ) 40cm 25.2 Heijastus 3/24 2p ERJ-rank
Esteratsastus (ERJ) 50cm 25.2 Heijastus 1/30 6p ERJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 26.2 Konkkaronkka 37/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 26.2 Konkkaronkka 29/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 26.2 Riihen ponitalli 12/40 -
Esteratsastus (ERJ) 40cm 26.2 Heijastus 4/24 1p ERJ-rank
Esteratsastus (ERJ) 50cm 26.2 Heijastus 5/30 1p ERJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 27.2 Konkkaronkka 19/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 27.2 Konkkaronkka 9/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 27.2 Riihen ponitalli 19/40 -
Esteratsastus (ERJ) 40cm 27.2 Heijastus 20/24 -
Esteratsastus (ERJ) 50cm 27.2 Heijastus 5/30 1p ERJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 28.2 Konkkaronkka 13/40 -
Valjakkoajo (VVJ) noviisi, pari 28.2 Konkkaronkka 19/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 28.2 Riihen ponitalli 1/40 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 1.3 Konkkaronkka 33/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 1.3 Riihen ponitalli 19/40 -
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 2.3 Konkkaronkka 25/40 -
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 11.3 KK Bailador 5/29 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 19.3 Bogart&Britanov 5/50 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 1.4 Fiktio 6/59 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 4.4 Fiktio 3/59 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 6.4 Koston Suomenhevoset 5/50 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 8.4 Suprant 7/50 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 9.4 Riihen Ponitalli 1/30 6p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 9.4 Suprant 1/50 6p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 10.4 Fiktio 4/40 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 12.4 Duren 2/37 10. valjakkosijoits!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 13.4 Fiktio 3/60 10. koulusijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 14.4 Duren 4/37 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 14.4 Fiktio 3/40 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 15.4 Fiktio 5/40 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 16.4 Duren 4/37 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 17.4 Tahti 3/30 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 22.4 Tahti 5/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 24.4 KK Weldon 5/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 27.4 Lashraelin Talli 1/24 6p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 28.4 Breandan 3/28 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 2.5 Riihen Ponitalli 4/30 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 4.5 Suprant 4/50 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 5.5 Fiktio 2/30 4p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 5.5 Fiktio 4/30 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 7.5 Fiktio 4/30 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 8.5 Suprant 6/50 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 10.5 Fiktio 3/30 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 10.5 Fiktio 3/30 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 11.5 Fiktio 3/30 20. koulusijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 14.7 KT Vienre 2/35 4p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 14.7 Härmä 4/19 1p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 17.7 Taikakuun Kartano 4/30 20. valjakkosijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 18.7 Breandan 5/29 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 22.7 Susiraja 2/30 4p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 17.8 Nuovan Talli 4/22 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 18.8 Nuovan Talli 2/22 4p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 19.8 Nuovan Talli 3/22 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 21.8 Nuovan Talli 1/22 6p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 21.8 Takkuinen 2/50 4p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 22.8 Nuovan Talli 4/22 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 28.8 Konkkaronkka 3/40 2p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 29.8 Konkkaronkka 1/40 6p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 1.9 Konkkaronkka 1/40 6p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 11.9 Konkkaronkka 1/30 6p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 12.9 Nuovan Talli 5/40 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 15.9 Konkkaronkka 5/30 30. valjakkosijoitus!
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 16.9 Konkkaronkka 2/30 4p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 29.9 Susiraja 1/30 6p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 30.9 Duren 5/37 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 3.10 Duren 1/37 6p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 11.10 Duren 1/19 6p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 29.10 Fiktio 4/50 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 2.11 Fiktio 4/40 1p KRJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 3.11 Fiktio 4/40 30. koulusijoitus!
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 6.11 Fiktio 3/40 2p KRJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 10.11 Breandan 3/40 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 11.11 Breandan 1/40 6p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 20.11 Breandan 3/30 2p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 30.11 VVJ-Cup 9/101 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 5.12 Breandan 6/40 1p VVJ-rank
Valjakkoajo (VVJ) Noviisi 7.12 Breandan 6/40 1p VVJ-rank
Kouluratsastus (KRJ) Helppo C 13.12 KK Ginger 4/41 1p KRJ-rank

© Aino 2002-2014. Sivuilla esiintyvän materiaalin kopiointi kielletty.
Golden Horse on virtuaalitalli, joten mitään ei tapahtu oikeasti.

virtuaali@tassutusta.net
Vieraskirja