Into the green

Kun takatalvi iskee, on vain yksi paikka, jonne paeta – Kaisaniemen Kasvitieteellinen puutarha. Vaikka olen käynyt siellä kameran kanssa jo lukuisia kertoja, on hämmästyttävää huomata että joka vierailulta mukaan tallentuu taas uusia suosikkikuvia. Niin tälläkin kertaa.

Olen kovasti pohtinut viime aikoina mitä haluaisin tänä vuonna valokuvata. Into kuvaamiseen kasvaa kesää kohti mentäessä, mutta helposti saavutettava ja monipuolinen kuvauskohde uupuu vielä. Tässä hetkessä kasvien abstrakti lähestyminen ja tyhjyyttä ylistävät sommittelut kiehtoivat ja lopputulos näyttää tältä.

Aika päivittyä

Tassutusta.net on ollut pystyssä jo 13 vuotta, kamera kulkenut mukanani 15 vuotta. Oli taas hyvä aika päivittää sivustoa uuteen uskoon (ja myöntää, ettei oma aika tai koodaustaidot enää riitä siistiin, toimivaan ulkoasuun). Siispä tervetuloa!

Kuvaaminen on ollut parina viime vuonna hieman sivussa muiden harrastusten tieltä. Haluaisin taas aktivoitua, nähdä maailmaa uusin silmin ja oppia uutta. Vaikka portfolioon ei uusia kuvia joka kuukausi tulisikaan, blogin puolella haaveenani on käydä läpi yksittäisten kuvauskertojen ajatuksia ja saldoa. Ja kun vuosia on takana jo roimasti, on oiva hetki myös katsoa taaksepäin. Kovalevyn kätköissä lepää kymmeniä upeita kuvia, jotka on syytä julkaista vielä uudestaan. Varsinainen seikkailu edessä siis!